Ki en iK - de mens de zijn omgeving in balans

Robert van den BoschIn 2005 deed Robert mee aan de cursus ´Energetische Communicatie´ gegeven door Inge Maassen. Dat was een eerste ontmoeting met Healing Tao. Er volgde een periode waarin hij verschillende cursussen en workshops Healing Tao heeft gevolgt, vooral bij Inge Maassen (www.healingdao.nl/) maar ook bij Mantak Chia en Masahiro Ouchi.

In 2013 volgde hij de 3-jarige opleiding tot Assosiate Instructor Healing Tao die hij in mei 2016 met goed resultaat heeft afgerond. Naast het volgen van cursussen en workshops beoefent hij dagelijks Healing Tao.

Hij beoefent en practiseert verschillende vormen van meditaties, zoals Vipassana in het Onze Vader gebed met de chakra's.
Tevens is hij in opleiding bij Denise Bloemen om het GevoelsBewust Bewegen eigen te maken en door te geven (www.gevoelsbewustbewegen.nl).
Van 2011 tot 2014 heeft Robert meegedaan aan verschillende workshop bij Walter de Zeeuw en Marijke Sies (www.walterdezeeuw.nl), waaronder Het Onze Vader gebed en Chakra's, Meditatie en leven met Ik Ben-woorden.

Verder beoefent hij sinds 1985 Aikido en verzorgt wekelijkse lessen binnen de Aikido school, 'Aikido Centraal'. Hij Bezoekt verschillende stage's in binnen en buitenland en gaat minimaal eens per jaar naar Japan om met zijn Aikido leraar te trainen. Tevens geeft hij meerder keren per jaar aikido lessen aan verschillende doelgroepen, zoals  NaSchoolse Opvang (NSO) en jongeren projecten op scholen.

Robert is
  Healing Tao Basis-instructeur, IJzeren Hemd Chi Kung 1
  5e Dan Aikikai Aikido en Aikido Leraar niveau 3

Wil je meer weten over Aikido kijk dan hier www.aikidocentraal.nl

Ki en iK is in 2016 opgestart om de activiteiten van Robert van den Bosch zoals Healing Tao, GevoelsBewust Bewegen, Aikido, Meditatie en meer een zichtbare plek te geven.

Ki en iK is ingeschreven in de Kvk onder nummer 52443442

Voor cursusgelden en dana (donatie) kan met rekeningnummer NL12 ABNA 0414 7738 96 ten name van R van den Bosch te Den Haag.