Healing Tao Basis wekelijks

healingtaovleugels01

Dinsdagochtend van 9.00-10.15 uur.
Woensdagnamiddag van 17:30-18:30 uur

In de lessen gaan we ons eigen lichaam beter leren kennen zowel fysiek als energetisch, het zelfhelende vermogen activeren en werken aan het in beweging zetten van energie (Qi) en deze in balans brengen. Dit doen we door bewegingen, strekkingen en meditatieve oefeningen.

We gaan aan de slag met onze organen, het spijsverteringskanaal en de ruggengraat. Merendeel van de oefeningen zijn bedoeld om de organen te ontkrampen, vriendelijk zijn voor onszelf, de 'innerlijke glimlach', beter fysiek in balans te komen, dit noemen we 'centeren', om de beweging van Chi of Qi beter gewaar te worden en deze door ons eigen systeem te laten stromen, 'de kleine hemelse klingloop'. Door te oefenen, werken we aan het bewuster worden van onszelf en de invloed die onze omgeving op ons uitoefent. Dit bewuster worden helpt ons dichter bij onszelf te blijven, om zo steeds beter onze eigen keuzes te kunnen en durven maken.

Een vrij mens in wording.

Wat heb je nodig?
Lekker zittende kleding, waarin je makkelijk kunt staan, zitten en liggen. Een joggingbroek met een T-shirt en een sweater is prima. Neem ook warme sokken mee voor in het begin van de les of voor als je last hebt van koude voeten. We gebruiken mogelijk een zakje gevult met mung bonen, die je bij mij kan aanschaffen voor € 5,00 per stuk. Je kan deze ook zelf maken van een oude sok met daarin mung bonen. Werkt ook zeer goed.

Kosten.
Als je een keer mee wilt doen, kan je een losse les nemen of na de les besluiten om de 4 introductie lessen te doen voor € 25,-
Daarna kan je overstappen op een 8 strippenkaart die ook voor de lessen 'Beweeg van binnenuit' is te gebruiken.

  • Losse lessen, € 12,50-
  • 8 strippenkaart, € 80,-

Waar worden de lessen gegeven
Ki en iK praktijkruimte, Lynckerstraat 25, 2562NX Den haag

Wanneer zijn de lessen
Dinsdagochtend van 09.00 uur – 10.15 uur
Woensdagnamiddag van 17.30 uur – 18.30 uur

Aanmelden of informatie vragen kan simpel via eenThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of vul onderstaand formulier in.

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com